Telèfon. 964 16 00 71.
Reserves. 669 135 139.
info@daluan.es
El 2007 va començar
la nostra aventura...
Al maig del 2007 vam començar una apassionant aventura... vam obrir Daluan. Daluan és la il·lusió de 23 anys de feina entre els focs de les cuines dels diferents establiments de la nostra geografia.
Daluan, amb un petit però cuidat menjador intenta oferir al client una cuina tradicional amb detalls, cuidades carns, bons peixos i unes postres elaborades.
El celler té 70 referències de 18 denominacions d'origen.
Un menjador distingit, un servei cuidat amb un tracte atent i amable, sense presses perquè el client pugui gaudir de les elaboracions culinàries.
La millor recepta és la feina i l'afany de superació per fer les coses bé.
Filosofia
Jovita i Avelino, el seu marit, porten amb entusiasme les regnes del seu restaurant, Daluan a Morella.
Avelino té una llarga trajectòria entre els fogons des que va començar els estudis d'hostaleria a Castelló, passant per diferents cuines de Benicàssim, Peníscola, València, França, Catalunya i Morella on actualment comparteix l'ensenyament d'hostaleria amb la restauració. Han passat 23 anys.
El nostre
equip
Mencions
Entre altres mèrits cal destacar la seva estada a l'escola superior de cuina de París, haver quedat sisè al concurs de cuina a nivell nacional i medalla de plata a la Comunitat Valenciana.
GUIA REPSOL
Aquest any la guia ens ha recomanat
GUIA MICHELÍN
Mantenim el BIG GOURMAND
TRIPADVISOR
Certificat d'excel·lència
ESPANYA PARADA I FONDA
És la primera vegada que ens esmenten en aquesta guia
ALMANAC GASTRONÒMIC
Qualificat amb un Llorer
LA SELECCIÓ DEL GOURMET
És el cinquè any que sortim en aquesta guia